Cookie information

Vi bruger cookies til indsamling af statistik og til trafikmåling. Vi bruger informationen til forbedring af hjemmesiden. Ved at klikke videre, accepterer du brugen af cookies.
Læs mere

0DKK
I alt0,00 DKK
Vis indkøbskurv
Produkter

Persondatapolitik

Hos Vibholm guld og sølv prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Vibholm guld og sølvs måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Vibholm guld og sølv
Søndergade 76
8000 Aarhus C
Telefon: 86 12 56 05
Email: web@vibholm.dk

Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:
 

  • Når du køber varer online på www.vibholm.dk
  • Når du kontakter os via kontaktformularen eller via e-mail
  • Når du tilmelder dig Vibholm guld og sølvs nyhedsbrev
  • Når du deltager i en af Vibholm guld og sølvs konkurrencer

Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

  • Gennemførelse af ordrer i vores webshop
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
  • Oversigt over købshistorik
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag
Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

Vibholm guld og sølv fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.vibholm.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugeres brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

Andre modtagere af personoplysninger

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord og GLS, med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside i forbindelse med køb vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.  

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af Vibholm guld og sølvs anvendte fragtfirma.

Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

Overladelse til databehandlere

Dine personoplysninger overlades til Vibholm guld og sølvs samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Vibholm guld og sølvs vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Vibholm guld og sølvs vegne og i overensstemmelse med Vibholm guld og sølvs instruks. 

Overførsel til tredjelande

Dine personoplysninger overføres i forbindelse med nyhedsbrevet til MailChimp i USA. Kommissionen har truffet afgørelse, om at beskyttelsesniveauet er tilstrækkeligt i USA (jfr. EU-US Privacy Shield), og MailChimp er ydermere certificeret i EU/US Privacy Shield.

Generelle konkurrencebetingelser

Hos Vibholm guld og sølv afholder vi konkurrencer på forskellige medier, bl.a. via sociale medier, nyhedsbreve og kataloger. Her på siden finder du de overordnede konkurrencebetingelser, der er gældende for de forskellige medier.
 

Overordnede konkurrencebetingelser

Konkurrencer hos Vibholm guld og sølv er som udgangspunkt ikke købsbetinget, medmindre det tydeligt fremgår af den specifikke konkurrence. Konkurrencer kan dog ofte være betinget af, at deltagerne bliver tilmeldt nyhedsbrevet.

Kun personer over 18 år og som er bosat i Danmark kan deltage i konkurrencer hos Vibholm guld og sølv. Ansatte hos Vibholm guld og sølv samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen.
 

Præmien

Præmien fremgår af den individuelle konkurrence og er forskellig fra konkurrence til konkurrence. Præmiens værdi vil ligeledes være oplyst i DKK. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Gevinstchancen ved lodtrækning afhænger af, hvor mange deltagere, der er i konkurrencen. Ved præstationsprægede konkurrencer vælges en vinder ud fra det bedste/rigtige resultat.
 

Udtrækkelse af vinder

Ved lodtrækning, vil vinderen vil typisk blive udvalgt på baggrund af en "random winner generator", da det vurderes som den mest troværdige måde at trække en vinder. 

Ved konkurrencer, hvor svaret kræver en mere subjektiv vurdering (eksempelvis ved konkurrencer, hvor man skal give et svar i Facebooks kommentarfelt), vil vinderen vil blive valgt af et panel nedsat af Vibholm guld og sølv.

Vinderen udtrækkes umiddelbart efter, at konkurrencen slutter. Vinderen kontaktes direkte. Ved deltagelse i konkurrencer hos Vibholm guld og sølv, accepterer du, at dit navn kan blive offentliggjort på Vibholm guld og sølvs hjemmeside og Facebook-side, såfremt du har vundet en konkurrence. 
 

Tidsfrist

Hvis en vinder ikke svarer på vores henvendelse indenfor 14 dage, vil en anden vinder blive udtrukket.
 

Levering af præmien

Vinderen kan vælge, at hente præmien i en af vores butikker eller at få præmien leveret direkte til døren.
 

Yderligere informationer

Vibholm guld og sølv vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. 

Ved mistanke om snyd har Vibholm guld og sølv ret til at tjekke op på, og udelukke, deltagere.
 


Facebook konkurrencebetingelser

I det følgende afsnit kan du læse vores ekstra betingelser, der gælder for deltagelse i konkurrencer på vores Facebook-side.
 

Sådan deltager du:

Spørgsmålet i Facebook-opslaget besvares i kommentarfeltet, der er direkte tilknyttet opslaget.

Vinderen kontaktes direkte på Facebook i kommentartrådens svar-funktion, når konkurrencen er slut og vinderen er fundet.
 

Hvem kan deltage?

Samme betingelser gælder, som i de overordnede konkurrencebetingelser.
 

Beskrivelse af præmien:

Præmien fremgår af konkurrenceopslaget på Facebook. Præmien kan ikke byttes til kontanter.
 

Hvordan udtrækkes vinderen?

Vinderen udtrækkes på samme måde, som i de overordnede konkurrencebetingelser.

Vinderen udtrækkes på tidspunktet, der er angivet i opslaget. Vinderen vil derefter få besked direkte via Facebook med yderligere information. 

Svarfristen for vinderen er 14 dage, som nævnt i de overordnede konkurrencebetingelser.
 

Hvem arrangerer konkurrencen?

Konkurrencer på Facebook arrangeres af Vibholm guld og sølv. Disse konkurrencer er på ingen måde sponsoreret af, støttet, administreret af eller associeret med Facebook.

Dine afgivne tilladelser og informationer vil kun blive anvendt i forbindelse med Facebook konkurrencen. Disse informationer gives udelukkende til Vibholm guld og sølv, og ikke til Facebook.


Sletning af personoplysninger

Oplysninger opbevares i den periode, det er tilladt i henhold til lovgivningen. Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår under "Anvendelse af personoplysninger". Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her: Cookiepolitik.

Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. Vores hjemmeside er desuden SSL certificeret, hvilket betyder at data, der sendes til vores webshop er krypteret. Dette betyder, at dine oplysninger (fx kreditkortoplysninger) er private, når de sendes til vores webshop.  

Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på webmaster@vibholm.dk eller tlf. 86125605.

Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

Ændring af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på webmaster@vibholm.dk eller tlf. 86125605. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Vibholm guld og sølv
Søndergade 76
8000 Aarhus C

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 14 ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Denne persondatapolitik er senest opdateret 23/05/18.

Følg #vibholmguldogsoelv på Instagram